Plejehjem i eget hjem

Vi har bygget et plejehjem, der har adresse i beboernes egne hjem. Det lyder måske lidt fantasifuldt, men det er faktisk konkret virkelighed i Haderslev Kommune, hvor de første beboere afprøver de første konkrete services.

e-Distrikt Haderslev Kommune

Fremtidens hjælp i Haderslev Kommune leveres som virtuelle eller digitale ydelser, hvor kernen udgøres af velfærdsteknologier i borgernes hjem. Udgangspunktet er ingen hjælp uden teknologi.

Datadrevet ledelse handler både om data og om mennesker

Skal du også skabe bedre brug af data i din hverdag? Der kommer til at være mange steder, hvor bedre brug af data kommer til at skabe bedre og mere effektive løsninger.

Smart Home Health

Et OPI-projekt, hvor Haderslev Kommune, HAB og Public Intelligence sammen tester, hvordan IoT-teknologi i boligen kan kvalificere beslutningsgrundlaget for kommunens borgertilpassede service.

7000 stemmer – erfaringer fra corona

"Corona er et kig ind i fremtiden - det skal bruges til noget." Indsamling af viden om menneskers oplevelser af den første tid med corona i Fredericia. 5023 input fra borgere, medarbejdere, ledere, politikere og samarbejdspartnere. Vi har gengivet de mest typiske input fra kampagnen 7000stemmer.dk

En ny indgang til voksenservice

I Fredericia Kommune bor der 51.000 borgere, hvoraf ca. 800 borgere og deres pårørende er i kontakt med Din indgang hvert år.

Folkeskolen uden fravær

Et innovationsprojekt i Kalundborg Kommune, hvor formålet var at udvikle og afprøve løsninger, som kan nedsætte fraværet i folkeskolerne.

eHealth City Svendborg

eHealth City Svendborg er et innovationspartnerskab mellem Svendborg Kommune, Odense Universitetshospital, Syddansk Universitet og Public Intelligence.

Vind – Godt

Geriatisk Omsorgs Data på Tværs – markedsmodning og test af intelligent epikrise som del af plejeforløbsplan.

Fristelser i øjenhøjde

Projektet er et samarbejde mellem det fælleskommunale Elbokøkken, Middelfart Kommune, Fredericia Kommune, Kolding Kommune, Haderslev Kommune, UCL og Public Intelligence.

HiSC

En teknologi fra bilindustrien til nye muligheder inden for sundhedssektoren!

Inklusion med intelligente teknologier

Et projekt om at give udad-reagerende elever muligheden for at være en del af et fælles læringsmiljø.

Min Menu – Markedsmodningsprojekt

Pulic Intelligence hjælper Movesca med at teste og tilpasse deres digitale madbestillingssystem til kommunal kontekst.

Værdighed med teknologi og digitalisering

En systematisk tilgang til at arbejde med velfærdsteknologi og digitalisering på tværs af Senior- og Socialforvaltningen i Kolding Kommune

Teknologi I Øjenhøjde

25 familier fik mulighed for selv at vælge, hvilke teknologier de ønskede.

VelfærdsTeknologisk Service Center

Et innovationssamarbejde – markedsmodning og test af et velfærdsteknologisk serviceprodukt til kommuner, regioner og små teknologiproducenter