Plejehjem i eget hjem

Vi har bygget et plejehjem, der har adresse i beboernes egne hjem. Det lyder måske lidt fantasifuldt, men det er faktisk konkret virkelighed i en kommune, hvor de første beboere afprøver de første konkrete services.

e-Distrikt

Fremtidens hjælp leveres som virtuelle eller digitale ydelser, hvor kernen udgøres af velfærdsteknologier i borgernes hjem. Udgangspunktet er ingen hjælp uden teknologi.

Datadrevet ledelse handler både om data og om mennesker

Skal du også skabe bedre brug af data i din hverdag? Der kommer til at være mange steder, hvor bedre brug af data kommer til at skabe bedre og mere effektive løsninger.

Smart Home Health

Et OPI-projekt, hvor vi tester, hvordan IoT-teknologi i boligen kan kvalificere beslutningsgrundlaget for kommunens borgertilpassede service.

7000 stemmer – erfaringer fra corona

"Corona er et kig ind i fremtiden - det skal bruges til noget." Indsamling af viden om menneskers oplevelser af den første tid med corona i Fredericia. 5023 input fra borgere, medarbejdere, ledere, politikere og samarbejdspartnere. Vi har gengivet de mest typiske input fra kampagnen 7000stemmer.dk

En ny indgang til voksenservice

Når borgere med handicap, sindslidelser og sociale problemstillinger har brug for hjælp fra Fredericia Kommune, kan de henvende sig personligt hos Din Indgang. Her bliver de hjulpet med det samme.

Folkeskolen uden fravær

Et innovationsprojekt i Kalundborg Kommune, hvor formålet var at udvikle og afprøve løsninger, som kan nedsætte fraværet i folkeskolerne.

Verdens første brugerorienteret testby

I eHealth City Svendborg skaber vi løsninger på nye måder med fokus på borgernes oplevelser, teknologi og en genstart af det offentlige sundhedssystem på tværs af kommune og hospital.

Vind – Godt

Geriatisk Omsorgs Data på Tværs – markedsmodning og test af intelligent epikrise som del af plejeforløbsplan.

Fristelser i øjenhøjde

Det er en kendt problemstilling, at mange ældre kæmper med manglende appetit, og dermed underernæring. Særligt udsatte er de af vores ældre medborgere, som bor i eget hjem og får hjemmehjælp. Måltidsprojektet Fristelser i øjenhøjde forbedre den enkelte ældre borgers ernæringstilstand ved at udvikle og tilbyde nye måltidsløsninger, som giver borgeren lyst til og mulighed for at spise mere.

HiSC

En teknologi fra bilindustrien til nye muligheder inden for sundhedssektoren!

Inklusion med intelligente teknologier

Et projekt om at give udad-reagerende elever muligheden for at være en del af et fælles læringsmiljø.

Min Menu – Markedsmodningsprojekt

Pulic Intelligence hjælper Movesca med at teste og tilpasse deres digitale madbestillingssystem til kommunal kontekst.

Værdighed med teknologi og digitalisering

En systematisk tilgang til at arbejde med velfærdsteknologi og digitalisering på tværs af Senior- og Socialforvaltningen i Kolding Kommune

Teknologi I Øjenhøjde

Hvordan skaber en kommune værdi via velfærdsteknologi? 25 familier fik mulighed for selv at vælge, hvilke teknologier de ønskede.

VelfærdsTeknologisk Service Center

Et innovationssamarbejde – markedsmodning og test af et velfærdsteknologisk serviceprodukt til kommuner, regioner og små teknologiproducenter

Living Lab Vesthimmerlands Kommune

Langt ude på landet er der et levende laboratorium, som handler om at involvere de rette mennesker på det rigtige tidspunkt