publicintelligence-5

Strategi, analyse og kortlægning

Kan et innovationshus virkelig arbejde med strategi, analyse og kortlægning? Det korte svar er ”ja da”. Vi bruger vores erfaring. Tilsætter vores kompetencer og formidler i et inspirerende sprog, der giver energi til handling. Så test os af, når du skal bruge en analyse, en kortlægning eller en strategi. Du får brugbar viden leveret på en måde, der skaber overblik og lyst til handling.

37

Kommuner

50

Virksomheder

6

Lande

P1110399

Vil du have flere stemmer med ind i det strategiske maskinrum?

Strategi handler om at finde den bedste vej til målet. Når vi arbejder med strategi, er det med en relevant involvering af medarbejdere og borgere og et øje på den overordnede organisatoriske problemstilling. Strategier, der bygger på flere stemmer, er bare mere træfsikre. Vi er faktisk ret gode til det.

Vi arbejder gerne tværsektorielt og er bedst på de brede velfærds- og sundhedsbaner. Involvering har tidligere gjort processer lange, dyre og langsomme. Men vi har udviklet en digital og virtuel tilgang, der gør, at vi hurtigere kan involvere mange flere stemmer end tidligere. Og uden at man taber værdien fra god og solid involvering. Ring eller skriv til os, hvis din næste strategi skal stå på flere stemmer.

publicintelligence-4

Skal du have inspiration til det næste plejehjem eller problemområde?

Kender du de seneste nationale og internationale eksempler på, hvad der sker inden for dit område? Kender du de teknologier, der vil være med til at præge fremtiden? Har du styr på trends og koncepter? Ved du nok om data, og de muligheder data giver?

Vi har arbejdet i mere end 15 år med sundheds- og velfærdsinnovation. Både i relation til teknologier og til de koncepter, der kommer til at påvirke udviklingen af vores velfærd og sundhed. Vi har erfaringer fra flere end 15 lande og har et international netværk, vi gerne trækker på, hvis du har brug for detaljeret og nuanceret viden.

Skal du bruge en anderledes og inspirerende analyse, kortlægning eller oplæg, så sig til. Vi er gode i hele kæden fra vuggen til krukken, når det kommer til sundhed og velfærd.

Sundheds- og velfærdsinnovation

Et udvalg af vores cases

eHealth City Svendborg

eHealth City Svendborg er et innovationspartnerskab mellem Svendborg Kommune, Odense Universitetshospital, Syddansk Universitet og Public Intelligence.

Fristelser i øjenhøjde

Projektet er et samarbejde mellem det fælleskommunale Elbokøkken, Middelfart Kommune, Fredericia Kommune, Kolding Kommune, Haderslev Kommune, UCL og Public Intelligence.

Inklusion med intelligente teknologier

Et projekt om at give udad-reagerende elever muligheden for at være en del af et fælles læringsmiljø.

Værdighed med teknologi og digitalisering

En systematisk tilgang til at arbejde med velfærdsteknologi og digitalisering på tværs af Senior- og Socialforvaltningen i Kolding Kommune

En ny indgang til voksenservice

I Fredericia Kommune bor der 51.000 borgere, hvoraf ca. 800 borgere og deres pårørende er i kontakt med Din indgang hvert år.

Teknologi I Øjenhøjde

25 familier fik mulighed for selv at vælge, hvilke teknologier de ønskede.

Vi kan hjælpe med dine problemer

Kontakt Peter hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dine problemer.

Peter Julius
Peter Julius
CEO og Partner
[email protected]
+45 3070 8593