publicintelligence-9
Vores arbejde

Vi arbejder for at skabe et bedre liv for mennesker i morgen

Public Intelligence er et innovationshus, der fokuserer 100% på sundheds- og velfærdsinnovation. Det betyder, at vi i dag tænker nye services sammen med kommuner og hospitaler i Danmark og England, og får lov til at teste nogle af de nyeste teknologier fra Japan og andre spændende steder. Vi samarbejder os til unikke resultater sammen med både borgere, virksomheder og sundhedsprofessionelle, hvor vi arbejder med opbygning af sundhedsinnovationssystemer i kommunal og privat praksis.

P1110177
Vores tilgang

Vi skaber unikke resultater gennem god metode, kærlighed og karma

Vi elsker at arbejde med mennesker, og har et stort fokus på at skabe stærke relationer med masser af karma og kærlighed. Vi kan både stå komplet nøgne i feltet og være mega nysgerrige på kommunal eller privat praksis. Vi kan også tage det pæne tøj på og erobre talerstolen til en international konference om opbygning af sundhedsinnovationssystemer. Vi kan hoppe ind på direktionsgangen i den private virksomhed og hjælpe til med produktudvikling eller salgsstrategi.

Vil du udsættes for mere end du plejer hos dine sædvanlige konsulenter, så kig forbi til en kop kaffe eller te. Hvem ved, måske er det starten på en fælles kamp om sundhedsinnovation og velfærd til fremtiden.

Kontakt os
Udvalgte referencer

Vi er stolte af vores resultater

Alle
Kommuner
Virksomheder
Organisationer