E_IMG_8735

Vores datterselskab i Japan

Vi har som det eneste danske innovationshus startet et datterselskab i Japan

37

Kommuner

50

Virksomheder

6

Lande

E_IMG_0568

Fodfæste i Japan

Vi har som det eneste danske innovationshus startet et datterselskab i Japan, som specifikt hjælper japanske virksomheder og offentlige spillere med at skabe bedre sundhed og velfærd med afsæt i danske erfaringer. Det betyder for det første, at vi deltager i og kan lytte med på hvad der rører sig i Japan indenfor f.eks. robotter, mobility og aldring. Men det betyder også, at vi er med til at sætte Danmark på landkortet, fordi vi forbinder innovationsbehovet i Japan med de ting vi er gode til i Danmark.

EIMG_8746

Danmark som petriskål

Vi har de sidste 3 år samlet masser af erfaringer fra vores netværk i Japan, om hvad Danmark kan bruge Japan til, og omvendt. Vi skal udnytte hinandens styrkepositioner, og det kræver en lokal tilstedeværelse og forståelse. Én af Danmarks styrkepositioner er at samarbejde på tværs, og i Public Intelligence tager vi dén med til Japan som som f.eks. living labs. Vi er også gode til at prøve ting af hurtigt, og få piloter op i luften. På den anden side er Japan et væksthus af de helt store, med spillere der kan sende snart sagt enhver løsning ud på det globale marked.

 

På den måde kan Japan både være en hjælp til at accellere danske løsninger globalt, men også en aftager for service koncepter som skal skaleres nationalt.

Sundheds- og velfærdsinnovation

Et udvalg af vores cases

eHealth City Svendborg

eHealth City Svendborg er et innovationspartnerskab mellem Svendborg Kommune, Odense Universitetshospital, Syddansk Universitet og Public Intelligence.

Fristelser i øjenhøjde

Projektet er et samarbejde mellem det fælleskommunale Elbokøkken, Middelfart Kommune, Fredericia Kommune, Kolding Kommune, Haderslev Kommune, UCL og Public Intelligence.

Inklusion med intelligente teknologier

Et projekt om at give udad-reagerende elever muligheden for at være en del af et fælles læringsmiljø.

Værdighed med teknologi og digitalisering

En systematisk tilgang til at arbejde med velfærdsteknologi og digitalisering på tværs af Senior- og Socialforvaltningen i Kolding Kommune

En ny indgang til voksenservice

I Fredericia Kommune bor der 51.000 borgere, hvoraf ca. 800 borgere og deres pårørende er i kontakt med Din indgang hvert år.

Teknologi I Øjenhøjde

25 familier fik mulighed for selv at vælge, hvilke teknologier de ønskede.

Vi kan hjælpe med dine udfordringer

Kontakt Peter hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dine udfordringer.

Peter Julius
Peter Julius
CEO og Partner
[email protected]
+45 3070 8593