publicintelligence-5

Sundheds- og velfærdstransformation

Vil du have bedre og billigere sundhed eller velfærd? Vi rådgiver kommuner og understøtter der, hvor der er behov.

37

Kommuner

50

Virksomheder

6

Lande

P1110399

Har du et nyt problem?

Kommunerne knokler for at levere sundhed og velfærd til en stor gruppe af borgere hver dag. Men velfærden er som bekendt udfordret. Mange steder presses økonomien af flere ældre, et stigende antal borgere der lever med kroniske sygdomme og på sigt alt for få hænder til at løse serviceopgaverne i hverdagen.

Jeg ville gerne have været mere involveret. Jeg ville gerne have været med til at beslutte, hvad der var det rigtige for mig, i sammenslutning med lægen. 

- Borger i Svendborg

publicintelligence-4

Har du et problem, vi ikke har løst før?

Vi har en kasse fyldt med designs, der kan tilpasses til netop jeres behov - det er redesign i verdensklasse - til billigere penge.

Det betyder, at vi skal i gang med at finde nye måder til at skabe morgendagens sundheds- og velfærdsleverancer på. Nye ideer, f.eks. nye arbejdsgange eller nye services til borgerne, skal testes og trykprøves, inden de implementeres og bliver den nye praksis. Og selve implementeringen skal forberedes og gennemføres i tæt samarbejde med medarbejderne, så der skabes ejerskab og en følelses af at mestre det nye.

Vi rådgiver kommuner og understøtter der, hvor der er behov. Så hvad enten du har behov for hjælp til at udvikle en strategi, udvikle ideer eller services, teste nye ideer eller implementere løsningerne i praksis, kan vi byde ind.

Sundheds- og velfærdstransformation

Design, der inspirerer

Verdens første brugerorienteret testby

I eHealth City Svendborg skaber vi løsninger på nye måder med fokus på borgernes oplevelser, teknologi og en genstart af det offentlige sundhedssystem på tværs af kommune og hospital.

Fristelser i øjenhøjde

Det er en kendt problemstilling, at mange ældre kæmper med manglende appetit, og dermed underernæring. Særligt udsatte er de af vores ældre medborgere, som bor i eget hjem og får hjemmehjælp. Måltidsprojektet Fristelser i øjenhøjde forbedre den enkelte ældre borgers ernæringstilstand ved at udvikle og tilbyde nye måltidsløsninger, som giver borgeren lyst til og mulighed for at spise mere.

Inklusion med intelligente teknologier

Et projekt om at give udad-reagerende elever muligheden for at være en del af et fælles læringsmiljø.

Værdighed med teknologi og digitalisering

En systematisk tilgang til at arbejde med velfærdsteknologi og digitalisering på tværs af Senior- og Socialforvaltningen i Kolding Kommune

En ny indgang til voksenservice

Når borgere med handicap, sindslidelser og sociale problemstillinger har brug for hjælp fra Fredericia Kommune, kan de henvende sig personligt hos Din Indgang. Her bliver de hjulpet med det samme.

Teknologi I Øjenhøjde

Hvordan skaber en kommune værdi via velfærdsteknologi? 25 familier fik mulighed for selv at vælge, hvilke teknologier de ønskede.

Vi kan hjælpe med dine udfordringer

Kontakt Peter hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dine udfordringer.

Peter Julius
Peter Julius
CEO og Partner
peter@publicintelligence.dk
+45 3070 8593