publicintelligence-5

Sundheds- og velfærdstransformation

Vil du have bedre og billigere sundhed eller velfærd? Vi rådgiver kommuner og understøtter der, hvor der er behov.

37

Kommuner

50

Virksomheder

6

Lande

P1110399

Har du et nyt problem?

Kommunerne knokler for at levere sundhed og velfærd til en stor gruppe af borgere hver dag. Men velfærden er som bekendt udfordret. Mange steder presses økonomien af flere ældre, et stigende antal borgere der lever med kroniske sygdomme og på sigt alt for få hænder til at løse serviceopgaverne i hverdagen.

Jeg ville gerne have været mere involveret. Jeg ville gerne have været med til at beslutte, hvad der var det rigtige for mig, i sammenslutning med lægen. 

- Borger i Svendborg

publicintelligence-4

Har du et problem, vi ikke har løst før?

Vi har en kasse fyldt med designs, der kan tilpasses til netop jeres behov - det er redesign i verdensklasse - til billigere penge.

Det betyder, at vi skal i gang med at finde nye måder til at skabe morgendagens sundheds- og velfærdsleverancer på. Nye ideer, f.eks. nye arbejdsgange eller nye services til borgerne, skal testes og trykprøves, inden de implementeres og bliver den nye praksis. Og selve implementeringen skal forberedes og gennemføres i tæt samarbejde med medarbejderne, så der skabes ejerskab og en følelses af at mestre det nye.

Vi rådgiver kommuner og understøtter der, hvor der er behov. Så hvad enten du har behov for hjælp til at udvikle en strategi, udvikle ideer eller services, teste nye ideer eller implementere løsningerne i praksis, kan vi byde ind.

Sundheds- og velfærdstransformation

Design, der inspirerer

eHealth City Svendborg

eHealth City Svendborg er et innovationspartnerskab mellem Svendborg Kommune, Odense Universitetshospital, Syddansk Universitet og Public Intelligence.

Fristelser i øjenhøjde

Projektet er et samarbejde mellem det fælleskommunale Elbokøkken, Middelfart Kommune, Fredericia Kommune, Kolding Kommune, Haderslev Kommune, UCL og Public Intelligence.

Inklusion med intelligente teknologier

Et projekt om at give udad-reagerende elever muligheden for at være en del af et fælles læringsmiljø.

Værdighed med teknologi og digitalisering

En systematisk tilgang til at arbejde med velfærdsteknologi og digitalisering på tværs af Senior- og Socialforvaltningen i Kolding Kommune

En ny indgang til voksenservice

I Fredericia Kommune bor der 51.000 borgere, hvoraf ca. 800 borgere og deres pårørende er i kontakt med Din indgang hvert år.

Teknologi I Øjenhøjde

25 familier fik mulighed for selv at vælge, hvilke teknologier de ønskede.

Vi kan hjælpe med dine udfordringer

Kontakt Peter hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dine udfordringer.

Peter Julius
Peter Julius
CEO og Partner
[email protected]
+45 3070 8593