Verdens første brugerorienteret testby
I eHealth City Svendborg skaber vi løsninger på nye måder med fokus på borgernes oplevelser, teknologi og en genstart af det offentlige sundhedssystem på tværs af kommune og hospital.
Hos Public Intelligence kender vi værdien af en god workshop eller det gode foredrag, der sætter gang i inspirationen. Vi tilbyder målrettede workshops og foredrag, der sætter fokus på fremtidens velfærdsudfordringer og de muligheder, der ligger i teknologi, innovation og brugerinddragelse.
Kommuner
Teknologier testet
Lande
Med afsæt i vores erfaringer fra både danske og internationale velfærdsmiljøer skaber vi rum for refleksion, videndeling og praktisk udvikling. Vi arbejder tæt sammen med ledere, medarbejdere og beslutningstagere og tilpasser indholdet til netop jeres virkelighed – uanset om det handler om at udvikle strategier for velfærdsteknologi, styrke anvendelsen af skærmbesøg i hjemmeplejen, eller give ledergrupper og fagprofessionelle et fælles sprog for innovation.
Vores workshops varer typisk 3 timer og bringer 7 til 25 deltagere sammen i en energifyldt og struktureret proces, hvor vi arbejder med konkrete udfordringer, fremtidsscenarier og løsninger, der kan omsættes direkte i praksis. Foredragene tilpasses alt fra medarbejderdage, temadage og lederkonferencer til større konferencer, og de kombinerer viden, aktuelle eksempler og inspirerende fortællinger fra praksis.
Det, der adskiller vores tilgang, er, at vi ikke bare taler om innovation – vi gør den konkret, brugbar og relevant for jeres hverdag. I både vores workshops og foredrag anvender vi gennemprøvede værktøjer og processer, der understøtter systematisk udvikling og giver deltagerne både mod og redskaber til selv at skabe forandring.
I workshops arbejder vi målrettet med at identificere de rigtige problemer og udvikle løsninger, der kan implementeres direkte i jeres organisation. Vi skaber et rum, hvor deltagerne tager ejerskab af processerne og resultaterne. I foredragene kombinerer vi viden, aktuelle eksempler og inspirerende fortællinger for at gøre innovation konkret og praksisnær. Vi justerer altid metoder og formater, så de passer til jeres specifikke kontekst og behov.
Vi kombinerer struktur og kreativitet, faglighed og engagement – så innovation ikke bare bliver noget, I taler om, men noget, I rent faktisk lykkes med.
Uanset om det er et lederdøgn, en kompetenceudviklingsdag eller et længere strategiforløb, er vores mål at skabe fremdrift og handlekraft – ikke med færdige løsninger udefra, men ved at bringe jeres egne erfaringer, fagligheder og perspektiver i spil. Vi ved, at forandringer sker, når mennesker føler sig hørt, engageret og rustet til at handle – og det er præcis det, vores arbejde handler om: at styrke jeres evne til at skabe velfærd, der virker – nu og i fremtiden.
Kontakt Peter Julius for at booke os til et foredrag, din næste workshop eller hvis du har brug for at vide mere om hvad vi kan gøre præcis for dig.
Peter Julius
peter@publicintelligence.dk
peter@publicintelligence.dk
T: +45 3070 8593
I eHealth City Svendborg skaber vi løsninger på nye måder med fokus på borgernes oplevelser, teknologi og en genstart af det offentlige sundhedssystem på tværs af kommune og hospital.
Det er en kendt problemstilling, at mange ældre kæmper med manglende appetit, og dermed underernæring. Særligt udsatte er de af vores ældre medborgere, som bor i eget hjem og får hjemmehjælp. Måltidsprojektet Fristelser i øjenhøjde forbedre den enkelte ældre borgers ernæringstilstand ved at udvikle og tilbyde nye måltidsløsninger, som giver borgeren lyst til og mulighed for at spise mere.
Et projekt om at give udad-reagerende elever muligheden for at være en del af et fælles læringsmiljø.
En systematisk tilgang til at arbejde med velfærdsteknologi og digitalisering på tværs af Senior- og Socialforvaltningen i Kolding Kommune
Når borgere med handicap, sindslidelser og sociale problemstillinger har brug for hjælp fra Fredericia Kommune, kan de henvende sig personligt hos Din Indgang. Her bliver de hjulpet med det samme.
Hvordan skaber en kommune værdi via velfærdsteknologi? 25 familier fik mulighed for selv at vælge, hvilke teknologier de ønskede.
Kontakt Peter hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dine udfordringer.