Verdens første brugerorienteret testby
I eHealth City Svendborg skaber vi løsninger på nye måder med fokus på borgernes oplevelser, teknologi og en genstart af det offentlige sundhedssystem på tværs af kommune og hospital.
Vi har som det eneste danske innovationshus startet et datterselskab i Japan
Kommuner
Virksomheder
Lande
Vi har som det eneste danske innovationshus startet et datterselskab i Japan, som specifikt hjælper japanske virksomheder og offentlige spillere med at skabe bedre sundhed og velfærd med afsæt i danske erfaringer. Det betyder for det første, at vi deltager i og kan lytte med på hvad der rører sig i Japan indenfor f.eks. robotter, mobility og aldring. Men det betyder også, at vi er med til at sætte Danmark på landkortet, fordi vi forbinder innovationsbehovet i Japan med de ting vi er gode til i Danmark.
Vi har de sidste 3 år samlet masser af erfaringer fra vores netværk i Japan, om hvad Danmark kan bruge Japan til, og omvendt. Vi skal udnytte hinandens styrkepositioner, og det kræver en lokal tilstedeværelse og forståelse. Én af Danmarks styrkepositioner er at samarbejde på tværs, og i Public Intelligence tager vi dén med til Japan som som f.eks. living labs. Vi er også gode til at prøve ting af hurtigt, og få piloter op i luften. På den anden side er Japan et væksthus af de helt store, med spillere der kan sende snart sagt enhver løsning ud på det globale marked.
På den måde kan Japan både være en hjælp til at accellere danske løsninger globalt, men også en aftager for service koncepter som skal skaleres nationalt.
NRI har har hovedsæde i Tokyos finanskvarter som Japans største forskning- og rådgivningsselskab indenfor økonomi.
Japan og Danmark kan forstærke hinanden i forhold til at tænke nyt og skabe konkret innovation i både Japan og Danmark. Partnerskabet omhandler blandt andet vidensudveksling omkring digitalisering, indkøbsprocesser og innovation inden for sundhed- og velfærd.
I eHealth City Svendborg skaber vi løsninger på nye måder med fokus på borgernes oplevelser, teknologi og en genstart af det offentlige sundhedssystem på tværs af kommune og hospital.
Det er en kendt problemstilling, at mange ældre kæmper med manglende appetit, og dermed underernæring. Særligt udsatte er de af vores ældre medborgere, som bor i eget hjem og får hjemmehjælp. Måltidsprojektet Fristelser i øjenhøjde forbedre den enkelte ældre borgers ernæringstilstand ved at udvikle og tilbyde nye måltidsløsninger, som giver borgeren lyst til og mulighed for at spise mere.
Et projekt om at give udad-reagerende elever muligheden for at være en del af et fælles læringsmiljø.
En systematisk tilgang til at arbejde med velfærdsteknologi og digitalisering på tværs af Senior- og Socialforvaltningen i Kolding Kommune
Når borgere med handicap, sindslidelser og sociale problemstillinger har brug for hjælp fra Fredericia Kommune, kan de henvende sig personligt hos Din Indgang. Her bliver de hjulpet med det samme.
Hvordan skaber en kommune værdi via velfærdsteknologi? 25 familier fik mulighed for selv at vælge, hvilke teknologier de ønskede.
Kontakt Peter hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dine udfordringer.