Vi glemmer aldrig d. 11. marts 2020.

Sikke en tale Mette F. holdte. Vi sad hjemme og så på fjernsynet, som om tiden var 1969, og månelandingen var i fokus. Men det var den brutale maksimale konsekvens af en ikke inviteret gæst, der kiggede forbi.
Alle kan nok genkende billedet af at rykke sammen og handle konsekvent og hurtigt. Hos Public Intelligence tog vi et ledermøde samme aften. Telefonerne glødede, og alle blev bedt om øjeblikkeligt at arbejde hjemmefra.

Et billede, som vi har bemærket, er gældende i en lang række organisationer, uanset om man knokler i det offentlig eller det private. Et par dage senere er den umiddelbare krise-begejstring afløst af en snigende panik. Vil vores kunder - kommunerne, hospitalerne og de store internationale teknologivirksomheder - holde pause fra den evige jagt på sundheds- og velfærdsinnovation?

Vi tog et virtuelt møde med vores bestyrelse, der ganske enkelt sagde: ”Hvis I ikke bruger tiden til at skabe virtuel samskabelse, så er det helt galt”. Sådan blev tanken om ”Et kig ind i fremtiden – samskabelse under Corona” skabt.

Her er den så. Rapporten, der er skabt sammen med kommuner, hospitaler, enkelte styrelser og private virksomheder.

Mange har været med til at samskabe om fredagen. Nogle har lagt stemme til gennem sociale medier, og andre er blevet interviewet.

Vi hylder jer alle. Og takker for, at I gad. I satte ikke sundheds- og velfærdsinnovationen på pause. I tog ansvar og viste vejen.

Rapporten er til alle. Stjæl, inspirer os, videredel og kæmp videre for at skabe sundhed og velfærd.

Tak for samskabelse og rigtig god læse lys.

Download rapporten her

Peter Julius
Peter Julius
CEO og Partner
[email protected]