Public Intelligence kan ikke skaffe flere hænder, men vi kan frisætte de hænder, der er, og derudover skabe mere kapacitet gennem teknologi og innovation. Der er ikke hænder nok, og der kommer ikke hænder nok til at fastholde et tilfredsstillende serviceniveau.

Alle de steder vi kan, skal vi bruge teknologi til at frisætte så meget kapacitet som muligt. Nu har vi fundet et konkret eksempel på en teknologi, der kan netop det. Platform24 og Public Intelligence indgår et samarbejde målrettet danske kommuner.

Platform24 er en digital borgerplatform og sætter data, AI og strøm til en række af de henvendelser, der ikke kræver personlig betjening. Uanset om det er på ældreområdet eller arbejdsmarkedsområdet eller et helt tredje område, er det ikke få henvendelser, vi taler om. Platform24 vil hurtigt kunne skabe frihed for en god del fysiske fuldtidsressourcer.

Tag ikke vores ord for gode varer. Test os gennem en workshop, hvor I selv er med til at skabe konkrete bud på, hvor en digital indgang til borgerne kan være med til at skabe bedre kvalitet med færre hænder i spil.

Vil du høre mere om Platform24, eller vil du høre mere om, hvorfor Public Intelligence nu tilbyder inspiration til innovation gennem konkrete teknologier, så ring til Peter Julius (tlf. +45 30 70 85 93) eller Britt Sørensen (tlf. +45 30 74 18 99) fra Public Intelligence.

Læs mere om Platform24 her

Peter Julius
Peter Julius
CEO og Partner
peter@publicintelligence.dk