IMG_1354 (duplicate 2018.06.27-11.24.35)

Implementering af teknologi

Vi er dygtige til implementering, fordi vi er gode til at involvere de mennesker, der skal bruge eller opleve det nye der implementeres.

100+

teknologier testet

9

Living labs i DK og UK til tests

1

Testby i Svendborg

text-image

God Implementering

God implementering handler om planlægning, involvering, og i høj grad om træning. Dette gælder uanset om det er implementering af ny teknologi, en ny arbejdsgang, eller et nyt paradigme i en forvaltning. Dette kan eksempelvis være i form af indførelsen af rehabilitering som omdrejningspunkt for den måde kommunen møder borgerne.

Vi har rigtig meget fokus på borgerens ressourcer, og at vi vedligeholder dem. Hvad kan vi gøre for at planlægge det anderledes for at de kan det, eller hvilke hjælpemidler kan vi sætte ind med? 

- Medarbejder i Kolding Kommune

IMG_1363 (duplicate 2018.06.27-11.24.37)

Implementering af velfærdsteknologi

Implementering af velfærdsteknologi kan være en svær opgave. Der er mange led fra byrådet til hjemmeplejen – fra de politiske ambitioner til nye arbejdsgange og måder at møde borgeren på. Samtidig er markedet for velfærdsteknologi stadigt ungt, og det kan være svært at finde ud af, hvilke konkrete teknologier der passer til konkrete behov i kommunen.

På baggrund af vores erfaring med markedet og kommunerne, har vi udvalgt en række teknologier, som har opnået positive effekter i kommunerne, og som vi ser et særligt potentiale i:

  • Boblberg
  • MinMenu
  • DigiRehab
  • Life Manager
Teknologier

Teknologier vi ser et særligt potentiale i

DigiRehab

DigiRehab er et digitalt trænings- og analyseværktøj, der gør det muligt for ældre, i eget hjem, at træne sig til øget selvhjulpenhed og livskvalitet.

Min Menu

Min Menu er en digital madbestillingsplatform, der kan tilpasses både til hjemmeplejen, institutioner og hospitaler.

Boblberg

Boblberg.dk er en borger-til-borger-portal, der danner rammerne for et digitalt fællesskab. Det er helt almindelige borgere fra hele landet som bruger Boblberg til at skabe nye relationer på baggrund af fælles interesser og oplevelser.

Life Manager

Life Manager er en innovativ og skalerbar it-platform, som understøtter kommunikationen og planlægningen imellem borger, medarbejdere, pårørende og frivillige.

Implementering af teknologi

Kontakt Britt, hvis du har spørgsmål vedrørende implementering af teknologi.

Britt Sørensen
Britt Sørensen
COO og Partner
britt@publicintelligence.dk
+45 3074 1899