Iværksætterforløb

 

Tumler du med verdens bedste idé - eller mangler du lige det ekstra skub til at få din virksomhed ud over rampen? 

Er din idé eller dit produkt indenfor sundheds- og velfærdsteknologi? Er du nystartet eller mangler du og din virksomhed lige det ekstra? Hvis du vil have  et skub i den rigtige retning og hvis skal det være fyldt med kærlighed og god karma, så er du landet det rigtige sted. 

Vi har det helt rigtige tilbud til dig og din virksomhed - eller din idé. Igennem Væksthus Syddanmark tilbyder vi et brancheforløb, hvor vi arbejder med din rigtig gode ide til at få startet en virksomhed - eller til at få din virksomhed endnu mere ud over rampen.

Du får udviklet din forretning over fire dage i løbet af foråret 2018: 19. april, 16. maj, 30. maj og 19. juni. Her vil du sammen med andre nøje udvalgte virksomheder arbejde med din forretning og få konkrete værktøjer, således at du kan blive klar til at indgå i et Scale Up Denmark forløb, hvis det er den vej du ønsker.

Forløbet bliver skræddersyet til dig, og justeres løbede så du har helt friske og brugbare værktøjer til at gå videre med salg eller mer-salg, skalering og kapitalrejsning, adgang til et netværk og alt det andet som du måske ikke har tænkt på. 

Ring til Peter Julius og få tilsendt programmet - eller bare for at høre mere 30 70 85 93 - og tilmeld dig snarest muligt! 

Fyens Stifttidende har bragt historie om PreScale Up. Læs det her

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal vi sælge dit produkt?

Nyt samarbejdskoncept skal lette kommunernes vej i velfærdsteknologi-junglen

Markedsføring & Salg

Vi kender det offentlige marked og hjælper med at identificere og løse dine marketingstrategiske udfordringer

Brugertest

Vi tester dit produkt i målgruppen og skaber værdifulde indsigter

Implementering

Sammen kan vi planlægge og gennemføre succesfuld implementering af dine produkter i kommunerne