Rådgivning for leverandører af velfærdsteknologi

Skal vi sælge dit produkt?

Nyt samarbejdskoncept skal lette kommunernes vej i velfærdsteknologi-junglen

Markedsføring & Salg

Vi kender det offentlige marked og hjælper med at identificere og løse dine marketingstrategiske udfordringer

Brugertest

Vi tester dit produkt i målgruppen og skaber værdifulde indsigter

Implementering

Sammen kan vi planlægge og gennemføre succesfuld implementering af dine produkter i kommunerne

Markedsføring & Salg

Siden starten af 2007 har Public Intelligence rådgivet virksomheder i markedsføring og salg til kommuner.


I Public Intelligence ser vi på hele virksomhedens værdikæde, når vi hjælper virksomheden med at identificere de marketingstrategiske udfordringer, som skal løses for at styrke markedspositionen.


Vi udvikler marketingstrategier og rådgiver virksomheden om eksempelvis kommunikations- og salgsbudskaber, salgsstrategi og konkret salgstræning af virksomhedens sælgere eller konsulenter.


Ofte vil man, i salgssituationer, blive mødt med krav om at kunne dokumentere en lang række informationer om sit produkt.
Kommunerne vil have brug for virksomhedens viden til f.eks. at udarbejde projektplaner og business cases, undervisningsmaterialer og kommunikationsplaner, og meget mere af samme type information.


Vi er specialister i at arbejde med producenter og leverandører af velfærdsteknologi, og har igennem vores tætte samarbejde med en lange række danske kommuner og nordiske interesseorganisationer, opbygget et stærkt og unikt kendskab til det danske og nordiske marked for velfærdsteknologi. Vi har efterhånden også en dosis viden om det engelske sundhedsvæsen og kan hjælpe med at finde relevant og målrettet hjælp, hvis du vil i gang med at sælge i England.


Vi arbejder analytisk med at identificere og beskrive de strategiske udfordringer, vores kunder skal tackle for at styrke deres markedsposition. Vi rådgiver omkring udviklingstendenser på det offentlige marked og hjælper med at konceptudvikle og træne organisationen til at levere ind i de aktuelle sammenhænge.