Rådgivning for leverandører af velfærdsteknologi

Det kan være en svær sag at sælge teknologi til kommuner. Det kræver, at man som leverandør har en solid forståelse for, hvad det vil sige, at være leder og medarbejder i en kommune. Hvad er deres succeskriterier? Hvor er barriererne for succesfuld implementering? Hvad forventer kommunen, at man kan levere af kvalitet, serviceaftaler og god implementering?


Ofte oplever vi, at leverandører – naturligt nok – har en stærkt fokus på sit eget produkt når de går på salgsbesøg hos kommunen.  Vi har set mange salgspræsentationer, der fortæller om produktet, dets tekniske specifikationer og den nytteværdi, man mener, der må være. Vi siger altid: Glem dit produkt! Du skal interessere dig for, hvad det er for strategiske udfordringer, der ligger på den kommunale direktørs eller chefs skrivebord, og så skal du fortælle, hvordan du (med dit produkt) kan være en del af løsningen.


Har du brug for sparring i forhold til, hvordan du udvikler din kommunale salgsstrategi, tilrettelægger salg og markedsføring og implementerer dit produkt succesfuldt efterfølgende, så kan vi helt sikkert hjælpe.

 

 

 

 

 

Skal vi sælge dit produkt?

Nyt samarbejdskoncept skal lette kommunernes vej i velfærdsteknologi-junglen

Markedsføring & Salg

Vi kender det offentlige marked og hjælper med at identificere og løse dine marketingstrategiske udfordringer

Brugertest

Vi tester dit produkt i målgruppen og skaber værdifulde indsigter

Implementering

Sammen kan vi planlægge og gennemføre succesfuld implementering af dine produkter i kommunerne