Rådgivning for komunner

Strategi & Målsætning

Sammen sætter vi retning på sundheds- og velfærdsinnovationen i din kommune

Gode idéer skabes

Vi blander erfaring med idé-genering. Resultatet er værdifulde idéer, der kan være med til at skabe morgendagens sundhed og velfærd.

Test gennem prøvehandlinger

Dårlige idéer skal slås ihjel så hurtigt som muligt og gode idéer skal færdigudvikles.

Implementering

Tæt samarbejde med driften baner vejen for vellykket implementering

Gode idéer skabes

Hvordan finder man den gode ide? Innovationseksperter siger, det er rigtigt sjældent, at en enkelt person sidder alene for sig selv og pludseligt, ud af det blå, rammes af den geniale ide, der revolutionerer verden.


Derfor handler det om at bringe folk sammen i kreative processer, der er godt styret, så man sikrer en målrettet og værdifuld idé-generering. 


Tænk skævt – og hold fast


Noget af det vores kunder roser os allermest for, er vores evne til at få andre til at tænke skævt og ud af boksen. Og for at holde fast og blive ved, indtil forskellige fragmenter af noget nyt, godt og genialt samler sig og bliver til en rigtig god idé til ny velfærd.


Det er nok fordi vi er gode til at sætte folk sammen der kan berige hinanden. Der har forskellige syn på verden. Borgere. Medarbejdere. Leverandører af teknologi. Folk fra andre lande. I rammer og processer, der overrasker. Vi arbejder systematisk med at opbygge og vedligeholde vores borgerpanel og leverandørnetværk, så vi nemt kan finde frem til de mennesker, der vil kunne bidrage i forskellige typer af idé-udviklingsforløb.


Se på verden med nye øjne


Vi er også gode til at gå ud i verden og undre os. Ud og køre med hjemmesygeplejen på nattevagterne. Ud og bo på et bosted for mennesker med fysiske og mentale funktionsnedsættelser. Ud og spørge borgere og medarbejdere, hvorfor de gør, som de gør i hverdagen. Tæt på ingeniøren og se, hvad hun laver, hvorfor hun gør det – og hvad hun regner med, der skal komme ud af det. Og til at komme hjem igen med undringer. Nye indsigter. Inspiration til nye løsninger.


Sæt system i processen 


Vi har udviklet en model for, hvordan en kommune kan arbejde struktureret og systematisk med sundheds- og velfærdsinnovation. Tilgangen er en god blanding af systemisk tænkning tilsat en solid omgang dansk servicesdesign. Resultatet er en lang række værktøjer, der sikrer at du får et solidt fundament i din organisation til at styre de ret komplekse og ambitiøse processer, der er når en stor organisation skal ændre sundheds- og velfærdsleverencer.