Rådgivning til kommuner

Kommunerne knokler for at levere sundhed og velfærd til en stor gruppe af borgere hver dag. Men velfærden er som bekendt udfordret. Mange steder presses økonomien af flere ældre, et stigende antal borgere der lever med kroniske sygdomme og på sigt alt for få hænder til at løse serviceopgaverne i hverdagen.

Det betyder, at vi skal igang med at finde nye måder til at skabe morgendagens sundheds- og velfærdsleverancer på. Nye ideer, f.eks. nye arbejdsgange eller nye services til borgerne, skal måske testes og trykprøves, inden de implementeres og bliver den nye praksis. Og selve implementeringen skal forberedes og gennemføres i tæt samarbejde med medarbejderne, så der skabes ejerskab og en følelses af at mestre det nye.

Vi understøtter alle dele af den proces, så hvad enten du har behov for hjælp til at udvikle en strategi, udvikle ideer eller services, teste nye ideer eller implementere løsningerne i praksis, kan vi byde ind. Nogle gange hjælper vi kommuner gennem alle fire faser. Nogle gange kun en enkelt. Begge dele fungerer fint.

Strategi & Målsætning

Sammen sætter vi retning på sundheds- og velfærdsinnovationen i din kommune

Gode idéer skabes

Vi blander erfaring med idé-genering. Resultatet er værdifulde idéer, der kan være med til at skabe morgendagens sundhed og velfærd.

Test gennem prøvehandlinger

Dårlige idéer skal slås ihjel så hurtigt som muligt og gode idéer skal færdigudvikles.

Implementering

Tæt samarbejde med driften baner vejen for vellykket implementering

Rådgivning for leverandører af velfærdsteknologi

Det kan være en svær sag at sælge teknologi til kommuner. Det kræver, at man som leverandør har en solid forståelse for, hvad det vil sige, at være leder og medarbejder i en kommune. Hvad er deres succeskriterier? Hvor er barriererne for succesfuld implementering? Hvad forventer kommunen, at man kan levere af kvalitet, serviceaftaler og god implementering?


Ofte oplever vi, at leverandører – naturligt nok – har en stærkt fokus på sit eget produkt når de går på salgsbesøg hos kommunen.  Vi har set mange salgspræsentationer, der fortæller om produktet, dets tekniske specifikationer og den nytteværdi, man mener, der må være. Vi siger altid: Glem dit produkt! Du skal interessere dig for, hvad det er for strategiske udfordringer, der ligger på den kommunale direktørs eller chefs skrivebord, og så skal du fortælle, hvordan du (med dit produkt) kan være en del af løsningen.


Har du brug for sparring i forhold til, hvordan du udvikler din kommunale salgsstrategi, tilrettelægger salg og markedsføring og implementerer dit produkt succesfuldt efterfølgende, så kan vi helt sikkert hjælpe.

 

 

 

 

 

Iværksætterforløb

 

Få din virksomhed ud over rampen og klar til vækst!

 

Er din virksomhed indenfor sundheds- og velfærdsteknologi? Skal du have et skub i den rigtige retning? Og skal det være fyldt med kærlighed og god karma?

Så har vi det helt rigtige tilbud til dig og din virksomhed. Igennem Væksthus Syddanmark tilbyder vi et brancheforløb, hvor vi arbejder med at få din virksomhed ud over rampen.

Du får udviklet din forretning over fire dage i løbet af foråret 2018. Her vil du sammen med 11 andre virksomheder arbejde med din forretning og få konkrete værktøjer således at du kan blive klar til at indgå i et Scale Up Denmark forløb, hvis det er den vej du ønsker.

Forløbet bliver skræddersyet til din virksomhed, og justeres løbede så du har helt friske og brugbare værktøjer til at gå videre med mer-salg, skalering og kapitalrejsning, adgang til et netværk og alt det andet som du måske ikke har tænkt på. 

Ring til Christina og få tilsendt programmet - eller bare for at høre mere: 30 74 02 86

Tilmelding inden d. 01.03.2018

Læs mere her

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal vi sælge dit produkt?

Nyt samarbejdskoncept skal lette kommunernes vej i velfærdsteknologi-junglen

Markedsføring & Salg

Vi kender det offentlige marked og hjælper med at identificere og løse dine marketingstrategiske udfordringer

Brugertest

Vi tester dit produkt i målgruppen og skaber værdifulde indsigter

Implementering

Sammen kan vi planlægge og gennemføre succesfuld implementering af dine produkter i kommunerne