Sundhed i England

Siden 2016 har Public Intelligence arbejdet med sundhedsinnovation i England. I 2016 blev vi bedt om at levere inspiration til én af Englands 7 nationale testmiljø, et living Lab i Guilford på Surrey University. Dette i form af vores User-driven Health Innovation Methodology. Forfærdeligt langt navn, men det handler om at sætte brugeren i centrum for sundhedsinnovation.

Living Lab'ets formål var at undersøge og teste hvordan teknologi kunne være med til at forbedre livet for 350 familier, der lever med demens.

Læs mere her

I samarbejde med Kent Surrey Sussex Academic Health Science Network (KSS AHSN) samt Surrey and Sussex Healthcare NHS Trust, samarbejder vi med to områder, hvor vi skal skabe bedre service for borgerne indenfor områderne er 'End of Life' og 'misbrug'. Omdrejningspunktet for vores samarbejde er Public Intelligences model, som skal testes i denne sammenhæng. Projektet ledes af Des Holden, KSS AHSN Med. Dir., som er en af frontkæmperne for brugerens stemme i det engelske sundhedsvæsen.

 

Leach Court er et boligområde som Brighton University er ved at opbygge et til et sundhedsinnovationscenter i. I denne forbindelse er Public Intelligence indeover som strategisk rådgiver, og vores model skal understøtte denne transformation.

Projektet er, efter vores mening, et af de mest ambitiøse brugerdrevne projekter på engelsk jord, og vi er meget stolte af at arbejde sammen med Dr Theo Fotis og Dr Anand Sundaralingam.